Havenproject

Meld jouw klas aan voor de S’DAM Havenexcursie en ontdek de imposante haven van Schiedam vanaf het water! Met het havenlespakket dat wij ontwikkelden voor Stichting Stadspromotie Schiedam, krijgen kinderen een uniek kijkje achter de schermen van deze pitstraat van de Rotterdamse haven. Niet alleen ontdekken ze wat er dagelijks allemaal gebeurt in de haven, maar ook wat die bedrijvigheid betekent voor de economie van Schiedam en welke bedrijven uit hun eigen stad wereldwijd bekend staan om hun (innovatieve) producten.

Lees meer over het project

 

Havenlespakket

Het lespakket bestaat uit twee educatieve kranten en een havenexcursie per boot. De eerste krant wordt voorafgaand aan de excursie door de eigen leerkracht behandeld in de klas. De tweede krant ontvangen de kinderen zodra zij aanmonsteren op de boot. Een speciale havenloods loodst de kinderen vervolgens niet alleen door de haven, maar ook door de opdrachten.Speel Havenbingo!

Ontdek de haven van Schiedam ook met de havenbingo! Het spel is door iedereen te spelen, al fietsend, lopend of varend door het havengebied. Download hier de bingokaarten.

Vragen of meevaren?

Geïnteresseerd in het lespakket en inclusief de unieke havenexursie, neem dan contact op met via post@dekleineambassade.nl of 010 2731011.Terug naar het overzicht